asistentaAsistenta medicală a fost anunţată că fata sa a bătut un elev. Când a ajuns la şcoală, ea a înţeles imediat că trebuie să-şi apere fiica
M-am întors spre profesor:
- De ce aţi permis aşa ceva? De ce nu l-aţi oprit? Ia veniţi încoace şi staţi să vă ating şliţul de la pantaloni.
- Ce? Nu!
- Vi se pare nepotrivit? De ce n-o trageţi pe consilieră de sutien chiar acum? Să vedeţi cât de amuzant o să fie pentru ea. Sau trageţi de sutienul mamei acestui băiat. Sau de al meu. Credeţi că dacă sunt copii este amuzant?


Dirigintele a intervenit:
- Cu tot respectul, totuşi fiica dumneavoastră a bătut un alt elev.
Ia eu i-am răspuns:
- Nu. Ea s-a apărat împotriva unui atac sexual al unui alt elev. Uitaţi-vă la el. E cu jumătate de metru mai înalt decât ea şi de două ori mai solid. De câte ori ar fi trebuit să-l lase să o atingă? Dacă persoana care ar fi trebuit să o ajute şi să o apere în clasă nu a intervenit, ce ar fi trebuit să facă?

Mama băiatului continua să plângă, profesorul se ferea să mă privească în ochi.


Foarte supărată, am luat lucrurile fetei şi am plecat. I-am transmis problema directorului şi am primit asigurări că se va ocupa foarte serios de asta."

Povestea acestei mame a devenit virală pe internet, foarte mulţi apreciind modul în care ea a reacţionat, apărându-şi fiica împotriva tuturor, chiar şi a celor care ar fi trebuit să o protejeze. O lecţie de viaţă pe care toţi părinţii ar trebui să le-o dea copiilor lor şi pe care toţi profesorii ar trebui să o respecte.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro