O femeie divorţată şi cei 4 copii şi-au făcut singuri o casă. Au învăţat tot de pe YouTube - FOTO

Divertisment / 23.07.2017

O femeie din SUA a luat-o de la capăt după o viaţă grea. Ea şi cei patru copii şi-au ridicat o casă, învăţând ce au de făcut din tutoriale video de pe YouTube.

Cara Brookins, o mamă din Arkansas cu patru copii, a câştigat respectul a mii de oameni prin ceea ce a reuşit să facă. După mai multe relaţii care s-au sfârşit prost, după două căsnicii eşuate şi după ce a fost bătută de ultimul ei partener care suferea de tulburări psihice, Cara şi-a dat seama că avea nevoie de o viaţă nouă, de un alt început. "Mi-era ruşine de mine şi eram speriată, nu mai aveam încredere şi respect pentru mine", a mărturisit ea. De aici a început schimbarea sa.


Cara n-avea bani ca să-şi cumpere o casă, dar asta nu a oprit-o. A decis să-şi construiască singură una, chiar dacă nu avea niciun fel de experienţă, nici cunoştinţe în materie, relatează Bored Panda

În 2007, ea a văzut fundaţia unei case distruse de o tornadă şi s-a gândit cum ar fi dacă ar ridica şi ea o căsuţă mică, ceva gen 2 x 4 metri. Apoi a început să-şi imagineze cum ar face asta. Copiii ei, cu vârste de 2, 11, 15 şi 17 ani erau încântaţi - după toate nenorocirile prin care trecuseră ar fi avut, în sfârşit, un loc al lor, în care să stea fără griji.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro