mireasaJane Foster a fost uluită când a văzut poza de nuntă a mamei sale într-un anticariat, după atâţia ani în care o crezuse pierdută pentru totdeauna
Firma care avea în custodie lucrurile nici măcar nu a anunţat familia despre ce s-a întâmplat cu lucrurile respective - abia după patru luni oamenii au aflat că bunurile lor au fost vândute. Jane a încercat în zadar să dea de urma lucrurilor mai valoroase, dar multe dintre acestea au ajuns pe mâini diferite şi i-a fost imposibil să le mai găsească. De aceea ea i-a fost imposibil să creadă că acea fotografie cu mama ei în rochia de mireasă se afla la doi paşi de ea, aşteptând un cumpărător.


Cum a ajuns acea poză veche din Arizona în Colorado este încă un mister. Foster a fost fericită să o descopere, dar proprietarul magazinului, Shane Allerheiligen, i-a făcut altă surpriză emoţionantă: în subsolul anticariatului avea rochia de mireasă a mamei lui Jane, în cutia originală, şi un ziar din 22 iunie 1948, tipărit la două zile după nunta părinţilor ei.

Jane ştia că nu putea să lase din nou lucrurile familiei să dispară. A întrebat cât costă aceste lucruri, dar proprietarul magazinului a refuzat să-i ia vreun ban pe ele. "Sunt nepreţuite. Au venit înapoi la tine. Acum sunt acasă", i-a explicat simplu omul.


Jane este convinsă că mama sa este la mijloc în acest mister şi că ea a ajutat-o să regăsească lucrurile atât de dragi. "Este un mesaj pentru noi că ea se gândeşte la noi şi că ne veghează de acolo", a spus ea.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro