21
Nuntă cu adrenalină: S-au căsătorit la înălţime şi au făcut cele mai frumoase poze
Divertisment / 26.01.2018

În general, nunta este un eveniment destul de stresant şi obositor, dar ceea ce a făcut un cuplu din California e o căsătorie memorabilă.

Oamenii se plâng deseori că o nuntă consumă multă energie, bani şi timp. În schimb, Ryan Jenks şi Kimberly Weglin nu se pot plânge: cei doi tineri din California, şi-au dorit o nuntă neconvenţională, ceva frumos şi diferit, care să le rămână în suflet toată viaţa. Zis şi făcut!

Ei au decis să-şi unească destinele în deşertul Moab, din statul Utah, unde s-au îndrăgostit şi s-au logodit. "Era normal să ne căsătorim tot acolo. E o reprezentare a încrederii, a iubirii şi a vieţii; energia care vreau să ne înconjoare şi să ne apere în căsnicie şi în viaţa noastră împreună"
, a scris Kimberly Weglin pe Instagram.

De profesie fotograf, ea şi-a dorit mult un loc în care toate fotografiile să iasă perfect. Şi l-a găsit: la 120 de metri înălţime, pe nişte plase speciale montate, care i-au susţinut pe cei doi însurăţei şi pe cei câţiva invitaţi. Plasele întinse deasupra hăului, bine ancorate de versanţii canionului din Utah, le-au permis câteva cadre superbe, foarte apreciate pe site-ul miresei, The Hearnes.

În fond, Ryan şi Kimberly au făcut ceea ce şi-au dorit, o nuntă la înălţime. La propriu şi la figurat.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro