Nepotul Regelui Mihai s-a logodit. Viitoarea soţie este o româncă

Divertisment / 21.08.2017

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, se însoară cu o româncă. Este vorba de Alina Maria Binder, în vârstă de 29 de ani. Căsătoria a fost aprobată de Regele Mihai, potrivit fostului principe.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în urmă cu o lună, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă poartă data de 29 iulie 2017, a anunţat Nicolae Medforth-Mills pentru postul naţional de televiziune.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre ... De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, a declarat Nicholas Medforth-Mills.


”Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a mai spus Nicholas Roumanie Medforth-Mills.

Nunta va avea loc în vara anului 2018, relatează agenţia Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro