9
Necuvântătoare şi nesătule: Când animalele cerşesc mâncare, nimeni nu le rezistă!
Divertisment / 26.04.2018

Animalele ştiu cum să-ţi transmită că le e foame. Şi nu se satură niciodată, pentru că ştiu cum să ne „şantejaze“.

Dacă nu pot vorbi, animalele ştiu să-ţi transmită ce vor. Când pofta de mâncare le scoate din minţi, înţelegi din privirile lor ceea ce doresc. Şi n-ai cum să le refuzi!

Poţi să le zici ce vrei, poţi să încerci să le ignori, poţi să te superi pe ele, dar vei sfârşi prin a le da ce vor. Sau vei suferi şi te va hăitui şi în somn privirea lor care imploră milă. Fie că ai un animal de companie sau nu, este imposibil să convingi o pisică sau un câine că nu va primi măcar o bucăţică din mâncarea la care jinduieşte.


Oricât de mult le-ai oferi, unele animale nu se mulţumesc niciodată cu ceea ce primesc şi îşi folosesc puterea de convingere pentru a mai smulge o recompensă. Aproape întotdeauna şantajul emoţional dă roade, iar ele ştiu asta.

Mai mulţi stăpâni de animale de companie şi-au pozat tovarăşii necuvântători pentru a arăta cum le urmăresc fiecare înghiţitură, doar-doar or mai primi ceva. Concluzia e clară: ai un animal în casă? Poţi să fii sigur că atunci când mănânci eşti urmărit continuu, scrie ziarul britanic
Daily Mail care a publicat câteva fotografii elocvente.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro