13
Moş Crăciun cel trăsnit: Şi-a găsit iubită pozând pentru prieteni
Divertisment / 14.12.2016

De şase ani, un bărbat singur obişnuia ca de Crăciun să pozeze în ipostaze amuzante pentru felicitări pe care le oferea prietenilor. Acest proiect personal i-a schimbat viaţa.

Când a început ceea ce el a numit "Steve McMasters Christmas Card", nu-şi imagina că acest hobby îl va conduce spre o întâmplare fericită care îi va schimba existenţa. Steve a început această tradiţie acum şase ani, sărbătorind Crăciunul în stil propriu - în timp ce toată lumea trimite urări prin SMS sau pe reţelele de socializare, el face şedinţe foto amuzante şi le expediază pozele prietenilor, sub formă de felicitări.

Lori Creech Loree a povestit pe Facebook că de anul acesta Steve nu mai pozează singur. Pentru că nu mai este un bărbat singur: el şi-a găsit sufletul-pereche la începutul acestui an. Cei doi s-au întâlnit după ce, în 2015, Alyssa Briggs a văzut una din felicitările cu Moș Crăciun cel trăsnit pe frigiderul unui amic și și-a dorit să-l cunoască.


Din această iarnă, Steve pozează pentru felicitări împreună cu Alyssa, în postură de Crăciuniță, iar chimia dintre ei este vizibilă în imaginile pe care le-au făcut. "Oamenii ăștia doi sunt cei mai amuzanți și mai incredibili oameni pe care i-am întâlnit", a scris fotografa lor.

Steve obișnuia să trimită 300 de felicitări de Crăciun, dar în fiecare an tot mai mulți oameni îl roagă să-i treacă și pe ei pe lista expedierilor, încântați de ideea lui distractivă, relatează
Bored Panda.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro