Teoria care susține că Melania Trump are o dublură a mai fost vehiculată în timpul summit-ului NATO de la Bruxelles, în iulie, dar speculațiile despre sosia Melaniei au apărut pentru prima oară în octombrie anul trecut, în timpul unei vizite pe care președintele SUA a făcut-o în Puerto Rico. Melania a stat în spatele lui Donald Trump când acesta a vorbit într-o conferință de presă, iar la un moment dat a arătat spre ea, spunând: "Soția mea, Melania, care se întâmplă să fie chiar aici."


Adepții teoriei conspirației susțin că în spatele lui Trump era o dublură a soției sale și spun că acesta a arătat spre ea pentru a întări, de fapt, iluzia că aceasta ar fi Melania. În plus, spun aceștia, Melania nu arată ca de obicei în acele imagini, remarcând diferențe de siluetă și la forma nasului.

Teoria a fost lansată pe Facebook de Andrea Wagner Barton, iar de atunci a fost redistribuită de peste 100.000 de ori, dar a devenit și sursa multor meme-uri intitulate generic "Melania Trump double" și "Fake Melania".



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro