41
La fix: A stat o eternitate în muzee ca să pozeze aceste potriviri!
Divertisment / 08.11.2017

Un fotograf a găsit un mod amuzant de a se distra. El colindă muzeele şi galeriile de artă, în căutarea asemănărilor dintre tablouri şi vizitatori. Iată ce a descoperit!

Unii se plictisesc când vizitează un muzeu. Dar în niciun caz Stefan Draschan, un fotograf francez care şi-a găsit o nişă interesantă. El a realizat un proiect intitulat "Oameni care se potrivesc cu operele de artă". E un demers care cere multă răbdare, dar rezultatele sunt pe măsură - ceea ce surprinde el nu vezi oricând şi oriunde.

Deşi fotografiile pe care le-a făcut Draschan par regizate, totul a fost spontan, iar secretul din spatele lor este simplu şi greu în acelaşi timp - răbdarea. Fotograful francez a petrecut o eternitate în muzee din Paris, Viena şi Berlin, aşteptând în dreptul unei lucrări de artă să apară un vizitator care "se potriveşte" într-un mod amuzant cu opera respectivă. Culorile ţinutei, hainele pe le poartă sau coafura celui care stă în dreptul unui tablou intră într-o armonie neaşteptată cu opera expusă, iar Draschan surprinde asta în imaginile sale.


Iată câteva dintre potrivirile incredibile imortalizate de fotograful francez şi publicate de Bored Panda!
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro