Gest emoţionant al unui tânăr: I-a salvat viaţa femeii care l-a adoptat
Divertisment / 12.12.2017

Se spune că sângele apă nu se face. Şi totuşi, uneori nici nu-i nevoie de o legătură din naştere pentru ca o mamă şi fiul ei să fie nedespărţiţi.

O femeie din Arizona este cea mai bună dovadă că nu este nevoie de o legătură de sânge naturală pentru ca dragostea pentru copilul ei să fie atât de puternică încât să-i salveze viaţa. Cu mulţi ani în urmă, Ingeborg McIntosh a avut de făcut o alegere grea, la care singură s-a înhămat: dorea să adopte un copil şi dintre cei peste 125 de micuţi pe care i-a văzut, cel mai mult i-a plăcut Jordan. "Când mi l-au pus în braţe, a fost dragoste la prima vedere", a povestit ea.



Lucrurile n-au mers însă şnur cu adopţia. Femeia a avut mult de furcă, fiind nevoită să treacă printr-un proces pentru custodia copilului, întrucât mama naturală a băiatului de culoare, dorea ca acesta să fie crescut doar de o familie de afro-americani.
Cum autorităţile nu au găsit alţi doritori care să-l înfieze pe Jordan, băiatul a fost retrimis în familia McIntosh, iar adopţia lui a fost aprobată când avea patru ani, relatează The News Journal.



Femeia spune că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca Jordan să aibă o copilărie fericită şi să nu-i lipsească nimic. Nimeni, nici măcar ea, nu se gândea că peste câţiva ani toate strădaniile sale vor fi răsplătite printr-un gest extraordinar.



20 de ani mai târziu, McIntosh a ajuns în impas: femeia s-a îmbolnăvit, fiind diagnosticată cu o afecţiune gravă la rinichi şi singura şansă pentru a supravieţui era să facă un transplant.

Jordan, acum un tânăr admirabil, a simţit că asta e şansa lui de a-i oferi tot ce i-a dat ea. Fără ca mama lui să ştie, el a avut o întâlnire cu doctorii pentru a vedea dacă i-ar putea dona un rinichi. A aflat că era compatibil. "Am simţit că acum era rândul meu", a spus el.



Când a aflat cine este donatorul, McIntosh nu a vrut să accepte operaţia care i-ar fi pus viaţa în pericol fiului adoptiv, dar Jordan a rămas ferm pe poziţie.

"Am vrut să-i dau înapoi tot ce mi-a dăruit ea când eram copil şi să-i arăt cât de mult o apreciez", a mai spus Jordan.

Gestul emoţionant al tânărului a atras atenţia presei, iar povestea lui a fost foarte apreciată pe reţelele de socializare.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro