România: 6 copii "de bani gata" certaţi cu legea

Alex Fătuloiu, mită de un milion de euro
Alex Fatuloiu, fiul fostului secretar de stat Dan Fătuloiu, apare în dosarul mitei de un milion de euro ca intermediar al întregii "afaceri". Surse din cadrul anchetei susţin că tânărul ar fi fost contactat pentru rezolvarea situaţiei de un fost partener, Ştefan Badea, actual "locotenent" al lui Cătălin Chelu, miliardarul care a vrut să scape de zeci de dosare penale încercând să-i dea mită un milion de euro fostului secretar de stat Dan Valentin Fătuloiu. În plus, în cadrul aceleaşi anchete, s-a descoperit că Alex Fătuloiu era bun prieten cu interlopii şi maneliştii din Piteşti. De ziua sa, sărbătorita cu fast la Duet - clubul maneliştilor din Piteşti - mai multi interlopi i-au făcut dedicaţii fiului fostului Secretar de Stat.
  • alexandra, vineri, 10.12.2010 10:24
    nenorociti

    articolul asta releva cam cata treaba face justitia si cum se rezolva procesele la noi. hahalerele alea de 20-25 de ani au scapat si umbla bine-mersi si acum si fac smecherii si mult rau oamenilor, pentru ca judecatorii "au considerat" ca merita eliberati. lasati ca stim cum au considerat ei. niste nenorociti, n-am cuvinte sa-i cataloghez. exemplul cu prigoana e penibil. nici macar cine stie ce viteza nu avea. dar despre pustimea care face curse cu masini nu spun nimic politstii? nu, ca sunt mana in mana cu ei, ii cunosc pe toti, le da si lor masina sa se plimbe cu ea.

  • Princess92, vineri, 10.12.2010 09:45
    ce fraieri

    nu pot sa inteleg copilandrii astia...hai sa zicem ca cel care a depasit viteza..asta e...o fac si oamenii care nu au masinile lui...dar pe ceialalti..au parintii bine pusi..au bani...nu inteleg ce mai vor ei d la viata...pentru ce le trebuie scandal cand au tot ceea ce le trebuie...probabil ca le lipsesc cei 7 ani...

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro