5 bărbaţi puternici, agresori sexuali

Roman Polanski, acuzat de pedofilie
Regizorul de talie mondială, cunoscut şi datorită peliculei foarte premiate "Pianistul", a fugit în 1977 din Statele Unite înainte să se dea sentinţa în procesul în care o fetiţă de 13 ani a depus mărturie, spunând că acesta i-a dat alcool şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

În 2010, Polanski a fost arestat la domiciliu la Gstaad, Elveţia, pentru acest scandal sexual vechi de 33 de ani. Tot în 2010, noi dezvăluiri au ieşit la suprafaţă când o actriţă britanică a afirmat că Polanski a abuzat sexual de ea când ea avea 16 ani. A fost anul în care regizorul Woody Allen şi-a exprimat susţinerea faţă de Polanski, spunând că acesta a plătit destul pentru acţiunile sale şi că este momentul să se tragă linie: "Este ceva ce s-a întâmplat acum mult timp. A suferit şi a plătit pentru ce a făcut. Este un artist, o persoană drăguţă, a făcut ceva greşit şi a plătit pentru asta. Cred ca are trebui sa fie incheiat acest subiect", mai spune Allen, regizorul care s-a căsătorit cu fiica sa adoptivă.

Roman Polanski a rămas până în ziua de azi un fugar. Dacă intră în SUA riscă să fie arestat, din acest motiv nu s-a întors nici pentru a-şi ridica Oscarul pentru cel mai bun regizor, pe care l-a primit pentru drama "Pianistul".

Polanski riscă 50 de ani de închisoare pentru sex ilegal cu o minoră, dacă va fi condamnat.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro