6
Fără milă: Reacţia unui tată când a aflat că fiul său îşi agresa colegii - VIDEO
Divertisment / 06.03.2018

Un tată şi-a pedepsit fiul în vârstă de 10 ani când a aflat că acesta îşi agresa colegii în autobuzul şcolar. I-a dat o lecţie pe care o va ţine minte!

Bryan Thornhill e un tip dintr-o bucată: când a aflat că fiul lui a fost obraznic şi s-a luat de colegii săi în autobuzul care îi ducea la şcoală, iar profesorii i-au interzis accesul în maşina şcolii timp de trei zile, bărbatul a hotărât să-l pedepsească pe vinovat în aşa fel încât să simtă pe pielea lui că a greşit şi să nu-i mai treacă prin cap să mai facă aşa ceva.

În dimineaţa următoare, şi-a dus el fiul la şcoală, dar a făcut-o în felul său: el în maşină, băiatul pe jos, prin ploaie, cu ghiozdanul în spate. În pas alergător, pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri). Fără să crâcnească, puştiul a executat pedeapsa "în stil militar", alergând prin ploaie în timp ce tatăl lui îl filma din maşină.



"Salutare tuturor, faceţi cunoştinţă cu tatăl anului 2018. Fiul meu a dat de bucluc în autobuz suficient cât să fie dat jos pentru trei zile, fiindcă a fost un pic agresiv, ceea ce eu nu tolerez, să fie clar. De aceea, el aleargă acum spre şcoală, suntem la distanţă cam de o milă, aşa că toată săptămâna o să se bucure de alergare", spune Bryan Thornhill în înregistrarea sa.

Deşi nu l-a iertat pe micul obraznic, Thornill vede şi partea amuzantă a pedepsei: "Vestea bună e că piciul are un ritm bun pe milă, ar face cam 6 mile într-o oră până acum. Ieri dimineaţă a fost cam necioplit cu Michelle, aşa că acum, deşi plouă, mai are de alergat"

, spune omul. "Am vrut doar să le arăt tuturor şi să vă dau un motiv să râdeţi puţin", adaugă el.

Bărbatul susţine că metoda lui a dat rezultate, iar comportamentul fiului său s-a schimbat în bine, profesorul acestuia observând schimbarea de atitudine. Thornhill a mai spus că băiatul nu a mai creat probleme la şcoală după ce cu o săptămână înainte era de nestăpânit. "Asta înseamnă parenting", subliniază el.

"Am vrut să mă asigur că într-un fel sau altul profesorii se vor bucura de prezenţa lui la şcoală, că nu-şi va mai agresa colegii şi nu va mai face alte prostii"
, precizează tatăl.

Thornhill îşi încheie înregistrarea cu un sfat pentru părinţi: "Educaţi-vă copii, nu fiţi prietenii lor, fiţi părinţii lor. De asta au nevoie copiii astăzi."

Notă: Eva.ro nu este de acord cu această metodă de parenting. Dezbatem cazul aici.

Foto: Daily Mail

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro