Di Falco, lounge mediteranean în centrul Bucureștiului
În centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, s-a inaugurat de curând Di Falco, un restaurant-lounge cu specific mediteranean. Cu deschidere la stradă, având terasă și spațiu generos în interior, Di Falco este, pe timpul zilei, ideal de a lua micul dejun, prânzul sau cina, urmând ca noaptea să găzduiască petreceri tematice și aniversări.
Meniul este preponderent de inspirație mediteraneană, însă include și preparate clasice, internaționale, unul din cele mai apreciate fiind cotletul de berbecuț, ce se remarcă prin modul inedit de preparare, prin condimentele folosite și prin maniera de prezentare.Pe perioada verii, cele mai cerute preparate din meniu sunt fructele de mare, vita, peștele, pastele și salatele, precum și specialitățile casei: supa de ceapă, dorada la grătar cu sos de lămâie și unt, somon la cuptor cu ciuperci, vită cu legume la grătar sau foie gras, curcan cajun, tagliatelle cu creveți și rucola, salată de rădăcinoase cu somon, salată nicoise, iar, ca desert, fondantul de ciocolată, tortul de mere, cheesecake și panna cotta cu zabaione și fructe de pădure, cel din urmă desert fiind servit într-un mod inedit, într-un pahar culcat la orizontală.In cadrul brunch-ului introductiv, cei mai cunoscuți bloggeri din România au experimentat un meniu diversificat compus din bufet rece, bufet cald și desert.