9
Emoţionant: Motanul asistent veghează animalele bolnave - FOTO
Divertisment / 19.01.2017

Arată ca o pisică obişnuită, dar e mai mult decât atât. E un motan dedicat animalelor bolnave, pe care le veghează până când se pun pe picioare.

Radamenes e numele ei. E un motan negru chipeş, cu ochi galbeni şi strălucitori, o frumuseţe! Dar mai presus de toate, are o putere specială: are grijă de animalele bolnave şi le ajută să se recupereze.

Radamenes a ajuns mai întâi la adăpostul de animale din Bydgoszcz, Polonia, în calitate de pacient. Era pe moarte - avea infecţie respiratorie în fază critică, iar salvatorii erau depăşiţi de situaţie. În cele din urmă, motănelul negru şi-a revenit ca prin minune.

De aici încolo, ar fi urmat traseul clasic - îngrijitorii îi găseau un stăpân care să-l adopte, iar felina părăsea centrul. Dar Radamenes a avut alt destin: A devenit "pisică asistentă" la centrul de îngrijire a animalelor şi şi-a luat în serios "job-ul". Are un dar natural în a sta lângă animalele bolnave, le mângâie şi se ghemuieşte lângă ele, alinându-le suferinţa, relatează site-ul shareably.net.


Pisicile sunt recunoscute ca animale foarte sociabile, dar Radamenes e mai mult decât atât - se ataşează repede de animalele bolnave sau rănite, inclusiv de câini, şi le ajută să se pună mai repede pe picioare. Le îmbrăţişează, le sărută, le ţine de urât, rugându-se, parcă, să se facă bine.

Potrivit site-ului citat, Radamenes a făcut multe miracole în centrul polonez de animale. Cu toţii avem de învăţat de la el.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro