Belgianca Axelle Despiegelaere (în stânga) a avut o șansă imensă când a primit un contract de la L'Oreal. O greșeală copilărească i-a ruinat însă șansa de a intra în lumea modellingului
N-a durat mult până ce o întâmplare drăguță s-a transformat imediat într-una nemaipomenită: când gigantul de produse cosmetice L'Oreal i-a oferit un contract de imagine, am avut dovada că o poveste frumoasă poate fi și adevărată. Axelle a apucat chiar să filmeze un tutorial video, într-un salon de frumusețe, în care i se aplică un tratament complet de îngrijire a părului. În doar o săptămână, acest material a înregistrat un milion de vizualizări! Ea și-a făcut și un cont profesional pe Facebook, pe care a strâns 200.000 de like-uri. După un meci de fotbal, Viața frumoasei Axelle Despiegelaere decolase spectaculos într-o nouă direcție.
Dar visul frumos s-a topit la fel de repede cum s-a înfiripat. L'Oreal a rupt brusc contractul cu Axelle, după ce s-a descoperit că ea este pasionată de vânătoare. Cineva a scos la iveală o fotografie postată de tânăra belgiancă pe contul ei de Facebook, în care apărea cu o pușcă lângă o antilopă ucisă în Africa. Alături, adolescenta scrisese cu convingere: "Vânătoarea nu este o chestiune de viață sau de moarte. Este mult mai importantă decât atât".
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro