Cele mai frumoase zece filme fantastice recente

Legende pentru viață (2006)
The Fall/Legende pentru viaţă este povestea unei fetiţe în vârstă de 5 ani, pe nume Alexandria, provenită dintr-o familie săraca din Romania, care suferă un accident în timp ce mergea împreună cu mama sa la muncile câmpului, astfel încât ajunge în spital. Acolo îl întâlneşte pe tânărul Roy Walker, un cascador.

Între cei doi suferinzi se leagă o strânsă prietenie, bărbatul plin de imaginaţie povestindu-i în fiecare zi fetiţei câte o istorie cu talc, pe de-o parte cu scopul de a o ajuta pe Alexandra să uite de durerea fizică,iar pe de altă parte cu scopul de a o determina pe aceasta să îi procure de la farmacia spitalului o sticluţă cu pastile de morfină, cu care să încerce din nou să se sinucidă.

Protagonista filmului este Catinca Untaru, primul actor copil român ajuns star într-o producţie hollywoodiană de succes. Filmul se derulează, în mare parte, pe tărâmul poveştilor cu decoruri şi personaje de poveste dar spre final, acţiunea poveştii emigrează spre realitate, fiecărui personaj din poveste regăsindu-i-se un corespondent în personajele ce se perindă prin incinta spitalului, pacienţi, doctori sau asistente.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro