19
Cum arată un grajd transformat într-o casă de lux: Se vinde cu peste un milion de dolari!
Divertisment / 11.06.2018

Un simplu grajd părăsit a devenit o proprietate de lux după ce un dezvoltator l-a renovat complet.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai locui într-un grajd? Nu? E de înţeles, dar după ce vezi aceste fotografii o să-ţi doreşti o asemenea experienţă.

Un dezvoltator imobiliar britanic, Rob Lond-Caulk, a renovat o fermă agricolă părăsită, numită The Old Grain Store, din South Norfolk, Anglia, transformând-o într-o proprietate de lux scoasă la vânzare pentru cel puţin 1,3 milioane de dolari. Execuţia acestui proiect a durat un an şi jumătate, iar rezultatul e impresionant.


Elementul central al investiţiei este un grajd care a devenit o casă cu un stil contemporan, foarte stilat, cu o bucătărie modernă, patru dormitoare, trei camere de recepţie, un birou şi o terasă însorită. Şi are şi cinema!

Locuinţa are încălzire prin podea şi un balcon cu o panoramă splendidă. Alături se află un garaj cu trei locuri, din care unul cu uşă cu închidere automată.

Proprietatea are aproape o jumătate de hectar de grădini şi este ideală pentru cineva care lucrează în oraş dar îşi doreşte să trăiască într-un loc liniştit şi să facă naveta, având acces la o autostradă care face legătura cu Londra şi Cambridge. Terenul adiacent, în suprafaţă de 6,88 hectare, se vinde separat, notează site-ul
Lad Bible.

Caroline Culot, expertă în piaţa imobiliară, spune despre dezvoltatorul Rob Lond-Caulk că este un veritabil magician. "A luat o clădire de nimic care se remarca doar prin locul în care se afla şi a creat o casă nouă magnifică cu o vedere fantastică din dormitor şi din balcon. Da, este un preţ de pornire mare, dar iei aproape jumătate de hectar de pământ într-un loc frumos, în vârful unui deal cu pământ cât vezi cu ochii", a declarat Caroline. Imaginile susţin pe deplin pledoaria ei.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro