13
Coincidenţe foto: 14 imagini care te fac să le priveşti de două ori
Divertisment / 13.04.2018

O singură secundă e de ajuns pentru a surprinde lucrurile altfel decât te-ai aştepta. E secunda care face din normal ceva... special.

E plin Instagram-ul de imagini editate, filtrate şi aranjate! Toată lumea caută poza perfectă, imaginea care să atragă "milionul" de like-uri, care să te scoată din anonimat şi să-ţi facă un "nume" cu renume. Imaginile ieşite din comun atrag atenţia în mod garantat, dar nu-s la îndemâna oricui - e nevoie de tehnică scumpă, de mult timp şi mai presus de toate, de experienţă şi talent, calităţi care se dobândesc în timp.

Uneori, însă, norocul ţine loc de pricepere. E suficient să apeşi butonul exact în secunda potrivită şi gata poza bună - lucrurile se schimbă total chiar în clipa în care declanşează camera foto, iar imaginea obţinută este contrară sensului urmărit. Coincidenţele atrag întotdeauna atenţia şi sunt o sursă de amuzament. Iar când instantaneele rezultate produc confuzie şi te fac să le priveşti de două ori ca să înţelegi ceea ce vezi, succesul e garantat pe reţelele de socializare.


Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o serie de iluzii optice surprinse de fotografii amatori de pretutindeni. Lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere în aceste imagini şi trebuie privite cu atenţie pentru a le descifra. Un lucru e sigur - nici vorbă de Photoshop, e vorba doar de nişte coincidenţe amuzante!
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro