11
Cele mai mari greşeli făcute în Photoshop: 12 imagini de tot râsul
Divertisment / 13.10.2017

Obsesia perfecţiunii şi a imaginii false despre sine naşte tot felul de monştri când Photoshop ajunge pe mâna unor nepricepuţi. Iată câteva exemple de tot râsul.

Revistele şi site-urile abundă de siluete perfecte, cu muşchi bine lucraţi, aşa că nu-i de mirare că tot mai mulţi încearcă să se alinieze la aceste standarde de frumuseţe.

Problema e că nu o fac muncind din greu la sală şi adoptând o dietă echilibrată, ci preferă să apeleze la eternele trucuri din Photoshop. Şi aici nu toţi au talentul "să jongleze" cu efectele speciale.

Rezultatul este o combinaţie jenantă pentru autorii acestor tentative şi amuzantă pentru ceilalţi: unii încearcă să se doteze cu muşchi pe care nu-i au, iar efectul este atât de evident şi de nereuşit, încât tot ce izbutesc e să se facă de râs. Alţii vor să se dea mari cu un loc pe care l-au vizitat, dar nu reuşesc să facă asta fără să distrugă cadrul respectiv.


Daily Mail a colecţionat mai multe imagini cu greşeli care demonstrează că dacă nu ştii să lucrezi cu Photoshop, mai bine lasă pozele aşa cum sunt - sigur arăţi mai bine în realitate!
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro