Cel mai preţios dar: Buchetul de 1.400 de euro - FOTO
Divertisment / 01.03.2017

Un bărbat a ţinut să-i demonstreze iubitei sale cât de mult o iubeşte, oferindu-i un buchet de "trandafiri" roz creaţi din bancnote.

Uneori e greu să găseşti cadoul potrivit pentru cineva drag. Un bărbat din provincia chineză Jilin a găsit o metodă ingenioasă pentru a rezolva această problemă, iar rezultatul este irezistibil. El i-a oferit iubitei sale un buchet special, alcătuit din bancnote roz, răsucite într-un mod artistic.

Trandafirii au fost înlocuiţi cu bancnote totalizând 10.000 de yuani (aproximativ 1.380 de euro), scrie site-ul QQ.com. Bărbatul a intrat pe 13 februarie într-o florărie din oraşul Changchun cu un teanc de bancnote şi i-a cerut proprietarului să-i facă un buchet de trandafiri folosind banii pe post de flori. El i-a explicat că vrea să-i facă prietenei sale o intrare cu dreptul în anul Cocoşului de Foc din horoscopul chinezesc.

buchet

Darul lui extravagant nu a fost însă pe placul tuturor. Mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Weibo l-au criticat pentru ideea de a oferi buchetul de bancnote, relatează Daily Mail. "Nu l-aş fi acceptat dacă aş fi fost în locul ei. E un mod de a-ţi umili iubita şi nu-i deloc romantic", a scris o persoană. "Ce avea dacă ar fi folosit doar jumătate din sumă pentru acest buchet?", a întrebat altcineva.

Iar un alt utilizator a pus o întrebare întemeiată: "Anul viitor ce îi va dărui? Dar peste doi ani?"

.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro