Originară din oraşul Xinyang, din centrul Chinei, Liu a devenit celebră anul trecut, după ce a postat mai multe fotografii pe reţeaua de socializare Weibo. Firea energică, atitudinea pozitivă şi aspectul tineresc i-au uimit pe internauţi, iar ea a devenit un subiect de senzaţie pentru publicaţii din mai multe ţări.

Liu Yelin a declarat pentru Daily Mail că iarna cel mai mult îi place să înoate în lacul de lângă casa ei, lucru pe care obişnuieşte să-l facă de 30 de ani. "E adevărat că e dureros să-ţi dai jos hainele şi să sari în apă, dar te vei simţi excelent toată ziua după ce termini. Şi cel mai important, vei fi sănătos toată viaţa", a explicat ea. "Dar dacă înoţi iarna afară şi simţi că te ia frigul după câteva ture, trebuie să ieşi din apă ca să te încălzeşti", a adăugat "tânăra" mamă.


Se pare că înotul în lacul îngheţat a ajutat-o pe această femeie să n-aibă niciun rid şi să arate de parcă ar avea 20 de ani, nu 50. Pe contul său de Weibo, pe care are peste 150.000 de admiratori, ea a dezvăluit ce regim sportiv are iarna. Într-una dintre imagini apare în timp ce lucrează cu greutăţi în mijlocul zăpezii; Liu a explicat că temperatura era atunci de -10 grade Celsius, scrie ziarul britanic.

Marţi, Liu a înotat într-un lac îngheţat din Harbin şi a spus că apa era atât de rece, încât bikinii erau bocnă când a ieşit din apă. Cu toate acestea, ea nu se resimte: "Bikinii sunt armura mea. Cu ei, mă simt încrezătoare, sănătoasă şi tânără". Privind-o cum arată când pozează în costum de baie, e de înţeles.



Foto: Hepta, Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro