9
Cea mai cool învăţătoare: Şi-a lăsat elevii să facă desene pe rochia ei
Divertisment / 27.03.2018

O învăţătoare tânără încurajează într-un mod original creativitatea copiilor. Ea a adus în clasă o rochie albă şi i-a lăsat să deseneze ce vor pe ea.

Nu întotdeauna urmează un dezastru dacă-i dai voie unui copil de opt ani să facă orice vrea cu o cariocă sau o pensulă de pictat. De fapt, ai putea obţine chiar o operă de artă!

Este exact ce a reuşit Haley Curfman, o învăţătoare din Blackwell, statul american Oklahoma. Ea a cumpărat o rochie albă foarte frumoasă şi a adus-o în clasă, îndemnându-şi elevii să deseneze pe ea. Rezultatul a fost atât de uimitor, încât a devenit viral pe internet, scrie Bored Panda.

Este al doilea an în care Haley are această
iniţiativă. Chiar dacă prima rochie nu a atras atenţia în mediul online, i-a adus premiul întâi la un târg local.

Întrucât în şcoala sa nu există clase de arte, Haley şi-a dorit să găsească o modalitate de a stimula creativitatea elevilor săi şi de a-i încuraja să se exprime. "Cel puţin o dată pe săptămână, încerc să fac ceva care să le lase minţile creative să plutească", a spus ea.

Învăţătoarea a declarat pentru Bored Panda că este puţin surprinsă de succesul din acest an, dar se bucură că mulţi colegi i-au spus că fac proiecte asemănătoare cu elevii lor.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro