6
Ce fac mascaţii când o pisică nu se mai dezlipeşte de ei - FOTO
Divertisment / 20.07.2017

O pisică fără stăpân s-a ataşat de o secţie a brigăzii de intervenţie SWAT din Boston şi a devenit mascota unităţii. Aşa că poliţiştii i-au făcut un dar minunat.

De patru ani, brigada SWAT din cadrul Departamentului de Poliţie din Boston, Statele Unite, are o mascotă neoficială, o pisică fără stăpân care s-a ataşat de agenţi atât de mult, încât n-a mai plecat niciodată de acolo.

Când au văzut că nu mai pot scăpa de ea, orice ar face, poliţiştii celebrei brigăzi de intervenţii i-au găsit repede un nume şi au început să o accepte. I-au spus simplu, Swat.

"Am încercat tot felul de tactici de-a lungul anilor ca să o facem să plece, dar n-a fost chip să o scoatem din ale ei"
, a scris purtătorul de cuvânt al unităţii pe site-ul instituţiei.

Dacă au văzut că pisica este atât de încăpăţânată şi se simte bine printre ei, poliţiştii au adoptat-o şi au avut grijă de ea. Recent, tipii duri de la SWAT i-au făcut un cadou minunat lui... Swat: i-au construit o căsuţă, o copie în miniatură a unei case obişnuite, adaptată la nevoile unei feline, relatează bpdnews.com.

"Ofiţerul Jamie Pietroski, un angajat veteran cu 15 ani vechime în Departamentul de Poliţie Boston, a stat mai multe ore peste program, noaptea, ca să-i construiască această nouă casă pisicii Swat. Căsuţa are un spaţiu interior încăpător, o terasă largă şi uşi cu panouri din sticlă care oferă o panoramă a oraşului"
, se arată pe site-ul menţionat.

"Pisica Swat a intrat imediat în ea şi este foarte mulţumită de condiţiile pe care le are", a mai scris purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Boston.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro