Renault Austral, partener de drum în Aventour 2023

SPAȚIU + CONFORT= RĂSFĂȚ
Noul Renault Austral poate găzdui până la 5 pasageri într-un habitaclu confortabil, proiectat cu o mare atenție la detalii.

Vei observa un volan compact, îmbrăcat în piele Nappa, care îmbunătățește vizibilitatea și îți permite să citești mai ușor informațiile de pe instrumentarul de bord digital.

Austral propune un interior aerisit și luminos, dar dacă vrei mai mult poți să optezi pentru plafonul panoramic, din sticlă. Noaptea sau în condiții de lumină slabă, habitaclul este animat de benzile de lumină cu LED. Ai la dispoziție 48 de culori diferite din care să alegi.

Scaunele față sunt destul de confortabile, iar poziția de condus înaltă este, până la urmă, specifică unui SUV.

Clienții pot alege din mai multe tipuri de tapițerii, confecționate din plastic reciclat, piele ecologică sau piele naturală cu micro-perforații.

Cotiera centrală este una dintre atracțiile principale ale habitaclului. Aceasta a fost inspirată din lumea aeronautică, integrează o zonă cu încărcare prin inducție pentru telefoanele mobile, iar atunci când culisează face un zgomot metalic, ce inspiră calitate.

Pasagerii din spate sunt răsfățați cu suficient spațiu, atât pentru genunchi (27.4 cm), cât și pentru cap (90 cm). Asta înseamnă că până și cei cu o înălțime peste medie, în cazul meu 1.92 metri, nu se vor plânge de lipsa de spațiu atunci când vor ocupa locurile din spate.

Dacă tot suntem la capitolul spațiu, interiorul noului Austral oferă spații de depozitare generoase, volumul total fiind de până la 35 de litri. Numai torpedoul are 6.4 litri.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro