Hai sa te ratacesti prin Valea cu Pesti!
De ce la Valea cu Pesti? Pentru ca este o zona cu adevarat mirifica a Argesului si pentru ca gazdele sunt foarte prietenoase! Peste toate, hotelul situat pe maul lacului Vidraru este un adevarat colt de rai, unde te vei deconecta de tot ceea ce inseamna urban si viata tumultoasa de capitala…
Situat la 38 de kilometri de Curtea de Arges, in Arefu, hotelul Valea cu Pesti de 4 * e ridicat pe un deal aflat langa lacul Vidraru, o zona cu relief montan din Transfagarasan. Un loc ce apartine Argesului cu adevarat minunat, unde vei afla peste 50 de obiective turistice. Voi aminti Manastirea Curtea de Arges, barajul Vidraru, Transfagarasan- Balea Lac, Cetatea Poenari, Lacul Capra si Varful Negoiu.Hotelul ofera o piveliste minunata asupra lacului Vidraru, iar acest lucru il face unic in zona. E dotat, iar piscina interioara, care te lasa sa privesti prin geamurile imense peisajul de afara, cu tot cu lac si soarele care se oglindeste in apa, face din acest hotel unul cu adevarat special.
Imi place SPA-ul din care nu lipseste jacuzzi si nici sauna uscata din care vei iesi cu kilograme in minus, daca vei rezista acolo macar jumatate de ora. Evident, dintr-un hotel de 4* nu ar putea sa lipseasca nici sala de bowling, unde vei mai gasi si o masa de biliard, dar si una pentru tenis de masa. Un loc pentru oamenii activi, dornici de miscare.
Plimbaretii prin natura vor fi acaparati de peisajul din jurul hotelelui, iar daca ai chef de drumetii lungi, extrem de revigorante poti face lucrul acesta pe maul lacului, sau prin padurea care inconjoara hotelul Valea cu Pesti. Camarazii de drum ar putea fi cei trei caini ai proprietarului acestui hotel, din rasa ciobanesc mioritic, foarte frumosi si foarte prietenosi. Asta numai daca va plac cateii, mai ales cei de talie inalta…
Restaurantul hotelului Valea cu Pesti cu ciorbe alese si desert greu de refuzat! Gasesti orice doresti. Chiar si peste, caci doar esti la Valea cu Pesti! Mancare traditionala, mancare internationala , meniuri sofisticate sau nu, dupa preferinta fiecaruia. Am mancat sarmale argesene, preparate dupa reteta traditionala a zonei, foarte delicioase, am mancat ciorbe cu arome foarte rafinate, dar si carnati preparati ca la carte. Bucatarul e priceput si la desert, iar asta o spun cu toata sinceritatea, iar de cate ori vin aici nu pot refuza prajitura de orice fel ar fi ea si nici papanasul intotdeauna proaspat, afundat in dulceata de afine.
Mai multe despre hotelul Valea cu Pesti veti gasi pe site-ul www.valea-cu-pesti.ro.