5
De Paste, in lumea larga
Divertisment · Calatorii / 25.03.2010

Te-ai saturat sa-ti petreci Pastele acasa? Toti prietenii tai s-au hotarat sa plece de acasa, iar tu nu mai ai cu cine sa ciocnesti un ou rosu?

Te-ai saturat sa-ti petreci Pastele acasa? Toti prietenii tai s-au hotarat sa plece de acasa, iar tu nu mai ai cu cine sa ciocnesti un ou rosu? Pur si simplu, iti doresti sa schimbi aerul? Daca iti este greu sa te decizi unde poti sa mergi sau daca nu ai suficient timp sa cauti, am consultat pentru tine ofertele pentru Paste ale celor de la Infoturism.ro.

Vrei sa mergi in strainatate? Numai bine. Plaiurile indepartate iti ofera surprinze care mai de care mai interesante. Mese traditionale de Paste, circuite, dar si meniul specifil locului in care ajungi. Poate ca nu te-ai gandit, dar in aceasta scurta vacanta, vei putea sa te bucuri de tratamente de infrumusetare, de ore minunate petrecute in saloanele Spa numai bune ca sa te relaxezi si ca sa te intorci cu forte proaspte la lucrurile obisnuite.


Bunaoara, pot sa-ti spun ca pana acum am vorbit despre tari precum Bulgaria, Austria, Italia, Ungaria si lista este si mai lunga. Oferta este variata, dar tu esti singura care poate lua decizia, pentru ca tu stii exact ce-ti doresti.

Dar cu Romania ce avem...


Exista o vorba. Ar fi bine sa-ti doresti sa pleci in strainatate atunci cand ti-ai cunoscut in intregime tara in care traiesti. Aceasta afirmatie nu prea este valabila in ziua de astazi, insa a venit vremea sa te gandesti putin, eu zic ca merita. Unde vei putea manca cea mai buna carne de miel, daca nu in Romania, unde vei putea ciocni cele mai frumoase oua rosii daca nu aici, sau unde vei putea bea cel mai bun vin sau manca cel mai bun cozonac?



Un Paste in tara natala unde obiceiurile sunt mai frumoase decat oriunde in lume, unde toti cei din jurul tau sarbatoresc la fel, este probabil cel mai frumos lucru pe care-l poti avea anul acesta, de Paste.

Special pentru aceasta zi, majoritatea pensiunilor de la noi s-au intrecut in oferte, care mai de care mai tentante. Fie criza cat de grea, romanul stie sa se simta bine, sa se relaxeze si, de ce nu, sa se distreze. Bunoara, pensiuni din Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Sovata si multe altele te asteapta cu... masa pusa.


Meniul traditional, acces la Spa, excursii, dar si transport gratuit la biserica in Noaptea de Inviere, acestea sunt o parte dintre facilitatile care-ti sunt puse la dispozitie. Daca alegi sa pleci si cu cel mic, ofertele pentru el vor fi foarte avantajoase si, pe langa confort, te pot asigura ca nu se va plictisi deloc.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

 

Bulgaria

Austria

Italia

Ungaria

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro