Pepe si sotia sa, Raluca, au sarbatorit cu mare fast cel mai recent eveniment din viata lor: crestinarea celei de a doua fetita a artistului, Rosa. Petrecerea desfasurata la Cebtrul de evenimente Aristocrat Events Hall, din Bucuresti, discutata in cifre arata asa:
- 250 de persoane invitate
- 100 de sticle de sampanie fina, 50 de sticle de vin si 30 de sticle de tarie s-au consumat la petrecere
- 30 de kilograme a avut tortul, care a fost facut din ciocolata belgiana, krant, visine si presarat cu trandafiri
- 40.000 lei e suma care s-a adunat, o cifra frumusica ce le-a permis sa isi acopere cheltuielile, dar sa ramana si cu profit
- 1950 este anul care a inspirit-o pe proaspata mamica sa isi aleaga stilul vestimentar, pentru rochia de petrecere atat a sa cat si a primei ei fetite, Maria
- 2 ore s-a lasat asteptata, de catre invitati, Raluca Pastrama la petrecea de la Aristocrat Events Hall
- 500 de trandafiri rosii,pentru decor
- 10 ospatari s-au asigurat ca invitatii celebrului cuplu nu duc lipsa de nimic in seara petrecerii
- 2 masini au fost necesare pentru a transporta cadourile primite, pentru micuta Rosa, la locuinta artistului
Meniul ales de Pepe si sotia sa, pentru a-si delecta invitatii, a constat in parmezan cup cu pancetta si pasta de masline kalamata; Frigaruie de ciligine si cherry tomatoes; Frigaruie de blue cheese si struguri; Trilogie de branzeturi marinate; Rulada de cascaval cu struguri si susan; Pastrama de vita; Rosii chery; Prosciuto con melone; Masline kalamata cu parmesan; File de somon la gratar servit cu risotto in nufar de orez ,noisette carrots,brocolli si sparanghel sos lemon butter si limeta; Muschi de vita Aristocrat servit cu para caramelizata si Rulada de curcan cu pomodore sechi, sos de vin rosu si salata iceberg, rosii chery.