mireasaKrissi şi Shane McCollow au transformat un incident care le putea strica nunta într-o întâmplare amuzantă
Însă lucrurile erau abia la început. Invitaţii au ieşit repede din autocar şi bine au făcut. În timp ce stăteau pe margine şi discutau, s-a auzit un zgomot puternic: un cauciuc a explodat din cauza căldurii. "Chiar a explodat. S-a auzit ca un foc de armă", a spus mirele pentru The Register.

Explozia pneului a amplificat incendiul, iar autobuzul a fost repede cuprins de flăcări. Confruntaţi cu acest incident neprevăzut, nuntaşii nu mai ştiau ce să facă, însă fotograful tot fotograf: Hanna le-a zis să se strângă pentru poze fiindcă vor avea nişte amintiri de neuitat şi aşa a fost - tot alaiul s-a pozat cu autocarul fumegând în spate. Când au sosit pompierii, Hanna i-a fotografiat cu dragă inimă şi pe ei.


Lumea era foarte fericită şi s-a amuzat pe seama acestui incident. În imagini se vede că mireasa are un zâmbet cam crispat, altminteri de înţeles - nu era, totuşi, nunta pe care o plănuise - în schimb toţi ceilalţi sunt încântaţi de nunta ieşită din comun la care au avut şansa să ia parte.

"Un început interesant şi neplănuit al unei ceremonii de nuntă azi", a scris fotografa pe pagina sa de Facebook, declarându-se totodată impresionată de calmul miresei. "Nu-mi vine să cred cât de calmă a putut să fie", a povestit ea. Poate că atitudinea tinerei are legătură cu faptul că tatăl ei este şeful echipei de intervenţii de pompieri.


Hanna a declarat că scopul fotografiilor a fost să documenteze nunta de la începutul exploziv până la final, iar mirii au fost mulţumiţi de aceste imagini. "Sunt nişte poze incredibile", a spus Shane McCollow.

Cauza focului care a mistuit autocarul a fost o scurgere a lichidului de frână, iar nuntaşii au ajuns la biserică cu o altă maşină.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro