Aşa arată fericirea: Reacţia unei fetiţe când mama sa îi dăruieşte o pisică luată de pe stradă - VIDEO
Divertisment / 20.08.2017

Bucuria unui copil care primeşte un dar la care ţine foarte mult este nepreţuită. Reacţia acestei fetiţe a cucerit internetul.

"Putem s-o păstrăm?" - întrebarea pe care o fetiţă i-o adresează mamei sale când primeşte o pisicuţă luată de pe stradă a cucerit simpatia internauţilor din toată lumea. "Aproape că am început să plâng", a mărturisit unul dintre aceştia după ce a văzut imaginile. "Un copil care îi arată atâta gratitudine mamei sale pentru animale va fi cu siguranţă un om bun! E atât de drăguţă şi de inocentă, încât sunt foarte fericită pentru ea. Tot respectul pentru părinţii care transmit aceste valori în inima ei micuţă!"

, a scris altcineva.

Înregistrarea a primit peste 266.000 de like-uri şi 500.000 de comentarii, emoţionând deopotrivă bărbaţi şi femei, tineri şi vârstnici. Ceea ce i-a făcut pe toţi să aprecieze aceste imagini a fost reacţia fetiţei când a primit un dar copleşitor: o pisicuţă de pe stradă, care să fie a ei şi de care să aibă grijă.

Fetiţa ţine animăluţul în braţe, şi nu conteneşte să-i spună mamei sale care a întrebat-o dacă e fericită: "Da, mamă, sunt, sunt"
. Ea îi mulţumeşte mamei într-una pentru acest dar neaşteptat. "O iubesc, mami, o iubesc!", mai spune copila.

Se pare că fetiţa şi-a pierdut cel mai bun prieten, pe motanul Simon, cu un an în urmă. Pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste această tragedie, mama ei i-a adus o altă pisică de care să aibă grijă. Judecând după reacţia micuţei, e clar că femeia a luat cea mai bună decizie, notează Hunto Viral.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro