Ai mai pomenit aşa ceva? O găină cântă la pian - VIDEO
Divertisment / 21.02.2017

Credeai că ai văzut toate minunăţiile din lume şi nimic nu te mai poate surprinde? Ei bine, o găină care cântă la pian o melodie patriotică n-ai mai pomenit!

Animalele ne uimesc cu abilităţile lor şi cu capacitatea de a se adapta şi de a învăţa de la noi lucruri noi. Vedem în fiecare zi necuvântătoare capabile să facă ceea ce nu credeam că sunt în stare, dar, serios, o găină să cânte la pian?! E posibil aşa ceva?

Ei bine, se poate. Sunt oameni care nu pot cânta la acest instrument, dar o găină reuşeşte să interpreteze câteva note dintr-o melodie patriotică americană. Cu multă imaginaţie şi mai ales cu enorm de multă răbdare, cineva a reuşit să o înveţe să apese cu ciocul clapetele potrivite ale claviaturoi şi a înregistrat-o în timp ce pe fundal se aude melodia "America the Beautiful".

Există, însă, cel puţin un "truc" în această înregistrare video: găina a fost dresată să se orienteze după luminile roşii care apar pe sub fiecare clapetă care trebuie apăsată. Dar asta nu scade cu ceva din impresia excelentă pe care o lasă "interpreta" înaripată.

Găina din rasa Brahma Bantam se numeşte Jogku şi trăieşte în localitatea Germantown, din statul american Maryland, şi i-a luat două săptămâni să înveţe să cânte la pian, relatează Huffington Post.

 



Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro