sl?bit sal? fitnessTransformarea prin care a trecut tânăra din Toronto este frapantă. După ce a slăbit, în doar trei luni ea şi-a tonifiat corpul în numai trei luni, lucrând intensiv la sală şi respectând dieta vegană

Deşi nu a slăbit mult, schimbarea sa fizică este mai pronunţată pentru că a câştigat masă musculară prin antrenamentul de fitness şi culturism, scrie Daily Mail.

"Vă mulţumesc din inimă pentru comentariile drăguţe şi pentru că aţi spus că v-am inspirat. Sunt onorată să vă fiu model", a scris tânăra.


Deloc surprinzător, oamenii au fost foarte curioşi să afle amănunte despre programul său de antrenament, iar ea le-a mărturisit că făcea yoga înainte să se apuce de exerciţiile serioase în mai 2015. În urmă cu un an şi jumătate, a început să urmeze o dietă vegană şi a folosit informaţiile de pe site-ul Bodybuilding.com şi de pe paginile de Facebook Vegan Bodybuilding şi Nutrition pentru a-şi realiza propria schemă de lucru. Tânăra canadiană a ţinut să precizeze că a obţinut aceste rezultate fără ajutorul unui antrenor, mergând la o sală obişnuită, unde o costa mai puţin, şi cu o dietă vegană.


N-a fost uşor, pentru că, pe lângă afecţiunea de piele de care suferea, a avut şi o tulburare alimentară - mânca compulsiv - iar în prima lună când a folosit un calculator de calorii a fost de mai multe ori pe punctul de a renunţa, din cauza presiunii de a fi perfectă care aproape o sufoca. "Îmi făceam griji că nu sunt precise calculele mele", a mărturisit ea. Apoi s-a obişnuit ca în timpul zilei să consume cel puţin două-trei smoothie-uri din pudră de proteine.

Postarea tinerei a devenit virală pe internet, obţinând peste 450.000 de vizualizări, iar mulţi au felicitat-o pentru progresul său. "Dacă aş recomanda antrenamentul meu intens de trei luni? Nu prea", a recunoscut ea, răspunzând unei întrebări. "A fost multă presiune, dar am făcut faţă provocării şi sunt mândră de mine pentru că l-am încheiat cu bine. Totul poate al tău dacă îţi doreşti cu adevărat", a adăugat ea.
  • minisa, joi, 15.12.2016 10:19
    Masa musculara

    La mine nici cu somatodrol nu s-au cvazut rezultate asa rapide. Bravo ei!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro