Carrie Underwood este vegetariana
Dietă & Fitness · Secretele starurilor / 13.11.2007

Exceptand succesul pe care l-a avut noul sau album, Carrie Underwood are multe motive pentru a fi bucuroasa. Unul dintre acestea ar fi ca se afla intr-o forma grozava. De la debutul din 2005 la American Idol, Carrie a reusit sa scape de 10 kilograme.

"Parerea celorlalti nu conteaza foarte mult pentru mine. Dar daca cineva observa ceva ce nu-mi este pe plac, incerc sa schimb acest lucru. Sunt foarte multumita de corpul meu acum," declara Carrie.

Carrie este vegetariana inca de la varsta de 13 ani insa adora si alimentele de tip fast - food. A reusit sa slabeasca renuntand la gustarile nesanatoase si optand pentru un consum mai mare de fructe, cereale, legume si orez brun. Uneori isi permite si cate o felie de pizza, mancarea preferata.

"Carrie nu-si doreste sa fie inconjurata de produse nesanatoase, iar in cabina ei nu vei gasi niciodata asa ceva. Nici in autobuzul cu care calatoreste in turnee nu vei gasi alimente nesanatoase. Este foarte atenta la ce consuma," povesteste o prietena a cantaretei.


"Este foarte important pentru dieta ta sa fii inconjurata de alimente sanatoase. Nu m-as putea abtine daca in jurul meu s-ar consuma produse de fast-food."

Cat despre antrenamentele fizice, Carrie declara: "Sincer, nu merg foarte des la sala pentru a face exercitii, dar, in fiecare seara alerg. Sunt foarte mult timp pe drum si neavand un program fix nu pot ajunge zilnic la sala de gimnastica."

Totusi, Carrie se antreneaza singura, la aparatele de gimnastica pe care le detine si, in calatorii, apeleaza la dvd-urile cu exercitii fizice.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro