Silueta ta: 6 reţete de sărbătoare fără colesterol

1. Sarmale dietetice
Trebuie să foloseşti carne slabă (de vită sau de pui), orez, ciuperci, mirodenii, un ou, un morcov, un ardei, piper, foi de dafin, varză murată (desărată). E destul de simplu de preparat şi nu durează decât 40 de minute. După ce toci carnea, adaugi în ea o lingură de smântână dietetică, un ou, un morcov ras, un ardei tăiat bine, câteva ciuperci tăiate mărunt, trei linguri de orez, cimbru, busuioc şi piper. Presari apoi printre sarmale cimbru, foi de dafin, boabe de piper, boia dulce şi o lingură de ulei. Atunci când sarmalele sunt aproape fierte, adaugă un păhărel de vin şi puţin suc de roşii.

Foto: Bucataresevesele.ro

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro