Senzaţional: 5 alimente care te "bronzează"

4. Creşte consumul de fier

Fierul este important pentru formarea hemoglobinei, pigmentul care dă culoarea roşie sângelui. Pielea palidă şi cearcănele pot indica un deficit. Cele mai bune surse sunt carnea roşie, ficatul, ouăle, lintea, fasolea, pătrunjelul.
  • Vera, luni, 09.05.2011 15:02
    pai defapt....

    alimentele nu te bronzeaza in adevaratul sens al cuvantului,ci doar ajuta pielea sa se bronzeze mai repede cand stai la soare,deci degeaba mananci 10 kg de morcovi si caise pe zii ca numa te faci portocalie in palme,tb sa si stai la soare si bronzul se fixeaza mai repede cu ajutorul betacarotenului

  • Krystal01, duminică, 08.05.2011 19:50
    huh?

    Lol chiar nu stiam chestia asta . Sincera eu mananc o multime de fructe si legume pe zi , dar tot alba sunt , deci se pare ca la mine cu functioneaza :P

  • me_eva, sâmbătă, 07.05.2011 21:13
    ca idee...

    de fapt tot ce mancam ne bronzeaza, nu?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro