Postul Paştelui: 10 gustări delicioase cu care nu păcătuieşti
10. Budincă de amarant cu lapte de migdale şi sos de merişoare
Ingrediente pentru budincă:
- 1/2 cană amarant;
- o cană şi jumătate de lapte de migdale (vezi AICI cum să-l prepari acasă);
- 1 linguriţă ghimbir proaspăt răzuit.
1. Când fierbe laptele se pune amarantul şi se lasă pe foc mic, sub capac 20 de minute până absoarbe tot laptele.
2. La final se amestecă ghimbirul răzuit.
Ingrediente pentru sosul de merişoare:
- 1/2 banană;
- un pumn de merişoare uscate;
- 1 mandarină;
- puţină apă, dacă e nevoie.
Se mixează în blender toate ingredientele şi se toarnă peste budinca de amarant.
Buna! Imi plac f mult alunele si migdalele dar am dintii pusi si nu am voie sa rontai. Cum as putea sa le consum totusi > Nu am nic rasnita sa le rasnesc.
Foarte bun si usor de preparat . Marfa!