Meniul complet al bunei dispozitii!
Nu este o dieta, nu este ceva complicat sau scump...este un plan de meniu pentru o saptamana, care te va ajuta sa-ti incarci bateriile, sa te vitaminizezi si sa obtii un maximum de energie. In plus, este ideala pentru controlul greutatii corporale.
Planul de meniu al bunei dispozitii include peste, pui, carne slaba de vita, salate de fructe/legume si supe. Multe dintre retetele propuse nu iti rapesc mai mult de 15-30 de minute pentru preparare, iar gustarile sunt special gandite pentru un ritm de viata alert si un plus de vitamine si minerale.Aportul de calorii pe zi va fi de 1800, dintre care: 80 g de proteine, 40 g fibre si peste 1000 mg de calciu. Combina-l cu 20-30 de minute/zi de exercitii fizice si te vei simti minunat in propriul tau corp!
Plan de meniu pentru LUNI
Micul dejun: Sandvich cu ou si rosii
Gustare: Milk-shake tropical energizant
Pranz: Supa mexicana; salata de laptuci cu avocado
Cina: Somon cu sos de mustar si marar; salata de cruditati si orez brun.
Informatii nutritionale: 1554 kcal; 67 g grasimi; 13 g grasimi saturate; 81 g proteine; 191 g carbohidrati; 736 mg calciu; 338 mg colesterol; 29 g fibre.
Plan de meniu pentru MARTI
Micul dejun: Huevos rancheros
Gustare: Nuci si stafide
Pranz:
Cina: Mancarica de miel cu rozmarin; piure de fasole navy.
Informatii nutritionale: 1600 kcal; 61 g grasimi; 14 g grasimi saturate; 108 g proteine; 182 g carbohidrati; 826 mg calciu; 415 mg colesterol; 49 g fibre.
Plan de meniu pentru MIERCURI
Micul dejun: Mamaliguta cu compot de fructe
Gustare: Iaurt, nuci sau seminte
Pranz: Salata orientala cu pui; supa de ceapa; pere
Cina: Ton cu salvie; salata de zucchini; salata de rosii cu papadie si orez brun
Informatii nutritionale: 1667 kcal; 50 g grasimi; 7 g grasimi saturate; 87 g proteine; 238 g carbohidrati; 645 mg calciu; 120 mg colesterol; 33 g fibre.
Plan de meniu pentru JOI
Micul dejun: Lapte cu cereale
Gustare: Milk-shake energizant de capsune
Pranz: Supa de dovleac; salata de laptuci cu avocado
Cina: File de somon inabusit cu fenicul; piure de mazare verde; salata de laptuci cu sos alb.
Informatii nutritionale: 1530 kcal; 65 g grasimi; 18 g grasimi saturate; 77 g proteine; 179 g carbohidrati; 680 mg calciu; 122 mg colesterol; 37 g fibre.
Plan de meniu pentru VINERI
Micul dejun: Frittata cu tofu; portocale
Gustare: stafide
Pranz: Paste cu legume; salata Caesar
Cina: Mancarica marocana de vinete cu fasole garbanzo; salata de varza verde; compot de caise.
Informatii nutritionale: 1654 kcal; 53 g grasimi; 6 g grasimi saturate; 52 g proteine; 268 g carbohidrati; 799 mg calciu; 5 mg colesterol; 43 g fibre.
Plan de meniu pentru SAMBATA
Micul dejun: Mic dejun elvetian
Pranz: Burrito cu fasole neagra, in stil indian
Cina: Sote de pui cu sos de mustar si tarhon.
Informatii nutritionale: 1599 kcal; 54 g grasimi; 8 g grasimi saturate; 74 g proteine; 227 g carbohidrati; 678 mg calciu; 76 mg colesterol; 37 g fibre.
Plan de meniu pentru DUMINICA
Micul dejun si pranz: Ochiuri fierte in apa si varza verde; mancarica de miel in stil indian; tarta de mere
Gustare: seminte de floarea-soarelui
Cina: Piept de pui cu verdeata; sfecla marinata; piure de fasole navy; salata de laptuci cu sos alb, 1 para.
Informatii nutritionale: 1667 kcal; 71 g grasimi; 12 g grasimi saturate; 119 g proteine; 156 g carbohidrati; 688 mg calciu; 436 mg colesterol; 35 g fibre.