E prea cald și nu vrei să dai drumul la aragaz? 9 rețete de vară fără foc

Salată cu morcovi, halloumi și năut
O salată rapidă, gustoasă și sățioasă. Combină brânza halloumi cu boabe de năut, morcovi răzuiți și un mix de verdețuri pentru a obține un preparat gustos și fără foc. ca dressing poți să folosești unul simplu cu ulei de măsline și zeamă de lămâie sau un sos tzatziki făcut în casă.
  • Doru Costea, luni, 13.08.2018 17:09
    Intarire ...

    NUMAI si numai la GRATAR cu APA pe care sa frigi carnea jumate cruda, oricum FARA urme de arsura. In rest NICIODATA nu ar trebui sa dai drumul la aragaz ... Adica sa STRICI Hrana Vie, adica Hrana Cruda. Pentru cafea, ceaiuri, infuzii, ceainic electric .Se incalzeste rapid, pana macini cafeaua.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro