Locul 3. Portocalele
Sunt bogate în vitamina C, un element indispensabil pentru sănătatea întregului organism. Însă, portocalele mai conţin alţi compuşi care îmbunătăţesc circulaţia sângelui, acţionând prin corectarea dezechilibrelor care se produc în corp şi care favorizează apariţia celulitei.
Locul 4. Sparanghelul
Se situează printre legumele de top cu efecte spectaculoase asupra sănătăţii. Are un efect antiinflamator în corp, reduce balonarea şi este sărac în calorii, fiind un aliment pe care trebuie să-l consumăm cât mai des. Având şi un efect detoxifiant, sparanghelul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, eliminând toxinele din corp şi îmbunătăţind aspectul pielii afectate de celulită.
Locul 5. Peştii graşi
Somonul şi macroul conţin acizi graşi omega-3, adică acele grăsimi bune care au un efect spectaculos asupra pielii, îmbunătăţind aspectul pielii afectate de celulită. Aceşti acizi graşi omega-3 ajută corpul să metabolizeze mai bine grăsimile, inclusiv pe cele care determină apariţia celulitei.