Adela Popescu gustând din mâncărica de mazăre pe care i-a făcut-o iubitului său, Radu Vâlcan
Un strop pe uleiuţ într-o tigăiţă. După ce se călesc cele mai sus menţionate, tăiate în prealabil, se adaugă şi măzărica împreună cu puţină apică şi bulionaş. Sare dupa gustuleţ. Cu căpăcelul pus, se lasă la foc vreo 20 de minuţele. Foi de dafin, mărăruţ şi pătrunjel.
"Am folosit diminutive pentru a fi ]n ton cu por'iile. Miiiiici, ca naiba!", scrie vedeta pe blogul său.
Mâncărică de mazăre
"După ce luni de zile Radu m-a răsfăţat cu reţete care mai de care, a venit rândul meu să-i arăt cum se găteşte, dom’ ne, la ţară", scrie vedeta pe blogul său personal.Reţetă Adela Popescu
o cepuţă un morcovel un ardeiuţ grăsunel.Un strop pe uleiuţ într-o tigăiţă. După ce se călesc cele mai sus menţionate, tăiate în prealabil, se adaugă şi măzărica împreună cu puţină apică şi bulionaş. Sare dupa gustuleţ. Cu căpăcelul pus, se lasă la foc vreo 20 de minuţele. Foi de dafin, mărăruţ şi pătrunjel.
"Am folosit diminutive pentru a fi ]n ton cu por'iile. Miiiiici, ca naiba!", scrie vedeta pe blogul său.