Masajul coapselor si al feselor
Dietă & Fitness · Intretinere / De Lavinia Gogu, 14.05.2003

Fiecare femeie isi doreste sa aiba coapse suple si fese apetisante. Unmijloc prin care putem remedia o conditie fizica nefavorabila estemasajul.

Atunci cand ne masam singure, avem o libertate limitata de miscare si ceamai buna pozitie prin care putem incepe este sa stam in picioare. Se ungetoata suprafata coapselor si a feselor cu creme de masaj (preferabil gelanticelulitic) si se maseaza cu cercuri largi, de sus in jos. Miscariletrebuie sa fie lejere, pentru incalzirea muschilor.

Dupa aproximativ 10 minute de masaj "suav" puteti incepe o frectie maibrutala si rapida a feselor si coapselor si cu aceasta ocazie puteti sava faceti si testul celulitic.


Daca strangeti pielea tare si doare, atunci inseamna ca aveti celulitain faza incipienta, si o puteti preveni prin masaj. Iar daca atunci candstrangeti pielea, aceasta are aspectul de coaja de portocala, inseamnaca inca mai aveti sanse sa o opriti sa se instaleze pe coapse si fese.

Daca o aveti, si este evidenta, trebuie sa perseverati serios pentruprevenirea ei. Masati-va in continuare cu miscari suportabile prinstangerea pielii, de sus in jos intr-o miscare "du-te vino".

Dupa ce intra crema in piele, invaluiti-va coapsele si fesele intr-unprosop pentru a se absorbi si resturile de crema.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro