Dr. Oz: Top 5 cele mai frecvente greşeli în dietă. Scapă de ele!
1. Te bazezi pe alimentele fără gluten
Nu trebuie să excluzi alimentele cu gluten dacă nu ai intoleranţă la aceast ingredient. Dr. Oz susţine că de cele mai multe ori alimentele procesate din comerţ care sunt etichetate "fără gluten" au un aport caloric mult mai ridicat. Atunci când glutenul este extras, el este înlocuit cu ceva, iar de cele mai multe ori producătorii folosesc zaharuri şi grăsimi. Prin urmare, aceste produse ajung să fie bogate în calorii, zahăr şi grăsimi. Dacă vrei să tai glutenul din alimentaţia ta poţi să te bazezi pe cereale precum quinoa, hrişca, amarantul şi meiul.
Alexandra,din cate stiu eu ananasul si kiwi-ul sunt doua fructe ce favorizeaza digestia mai rapida,insa nici-un exces nu este bun.Desigur ca e bine sa mananci si ananas ,dar nu trebuie sa exagerezi,la fel si cu celelalte fructe.Si mie imi este cam greu sa ma abtin de la consumul unor fructe in exces,ptc uneori par alegeerea cea mai rapida si slaba in calorii:D
Mai lasati reclamele sa putem citi si noi articolul intreg.Deja te scoate din sarite atat de multe reclame care-ti impanzesc ecranul!
eu nu mai spun nimic despre foamea de bani care ii determina pe cei de la eva sa ia atat de multe reclame din cauza carora noi, cititorii, nu putem parcurge un articol de la cap la coada fara sa ne enervam peste masura. am sa ma refer la faptul ca unele fructe ingrasa. cand ni se recomanda sa mancam banane ca-s bune, satioase, nu ingrasa, cand sunt pe lista celor interzise. acum se pare ca nu e bun ananasul mult, ca ingrasa, doar ca zilele trecute citeam ca e bun pentru cure, ca e bun imediat dupa masa pentru ca arde grasimi. ce sa mai mancam???
din cauza excesului de reclame,nu reusesc sa citesc un articol in timp util.ati exagerat cu atatea reclame