3. Terciul de ovăz


O cană cu terci de ovăz cald conţine 4 grame de fibre şi 6 grame de proteine. Această combinaţie ideală încetineşte digestia carbohidraţilor, insulina este eliberată treptat şi tu vei simţi o senzaţie de saţietate pe termen lung. Consumă-l dimineaţa la micul dejun, folosind de preferat laptele vegetal. Se amestecă fulgii de ovăz cu laptele şi se lasă 2 minute la fiert, apoi sub capac.


4. Ghimbirul


Foloseşte rondele de ghimbir proaspăt în tocane sau legumele pe care le prepari la tigaie. Ghimbirul este un alit de încredere pentru digestie, dar are şi un efect puternic de a intensifica arderea grăsimilor.



5. Ceaiul de fenicul


Se recomandă să bei o cană cu ceai de fenicul seara, înainte de culcare, deoarece are proprietăţi detoxifiante, ajută la o digestie mai bună, te scapă de balonare şi împiedică depunerea grăsimilor.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro