De la obezitate morbidă la titlul de miss. Află cum a reușit să slăbească 89 kg!
Dietă & Fitness · Dieta / 12.08.2021

Obezitatea morbidă reprezintă un risc mare pentru sănătatea organismului, având în vedere că poate provoca o mulțime de boli periculoase.

Desi specialistii spun ca singura solutie pentru obezitatea morbida este operatia, o interventie dificila pe parcursul careia pot sa apara multe complicatii, Cheryl Blythe nu s-a lasat cu una, cu doua, ci a slabit cu ajutorul unei diete. Afla cum a reusit ea sa scape de teroarea kilogramelor in plus si cum a ajuns sa castige un concurs de slabit!

Fa cunostinta cu femeia care a invins obezitatea morbida!


Medicii i-au spus ca va ajunge in scaunul cu rotile ori ca va muri inainte de 45 de ani daca nu se va opera cat mai repede, dar ea a refuzat. Cheryl Blythe, o femeie in varsta de 33 de ani, a preferat sa urmeze un stil de viata sanatos pentru a combate obezitatea morbida. Faptul ca a reusit ca slabeasca 89 de kilograme in doar 18 luni, fara sa apeleze la o operatie de natura gastrica, a uimit o lume intreaga.


Ea a declarat ca a inceput sa se ingrase dupa ce a ramas insarcinata cu fata ei (la varsta de 17 ani). Fiind mama singura, si-a gasit consolarea in mancare, asa ca pana la 30 de ani deja se confrunta cu probleme respiratorii, dureri de spate si avea dificultati la mers. Citește continuarea pe Divahair.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro