Mama care a crescut copilul greșit timp de 30 de ani
Casă şi familie · Copii / 28.06.2017

Probabil că ai mai auzit de încurcături care au avut loc la spitale, iar unele familii au plecat acasă cu un copil care nu era al lor. Iată ce a pățit o mamă din Rusia!

Cum a ajuns o mamă din Rusia să aibă grijă de copilul greșit timp de 30 de ani?


O femeie a crescut copilul greșit pentru o perioadă de 30 de ani, după o încurcătură la spital, timp în care copilul ei biologic a fost crescut de un criminal. Zoya Tuganova a născut o fetiță în anul 1987, dar nu și-a recunoscut copilul atunci când personalul de la spital i l-a dat pentru a merge acasă. 30 de ani mai târziu, Zoya are și dovezi pentru a-i consolida presupunerile. Acum, Zoya dă în judecată spitalul pentru 40.000 de lire sterline, din cauza gafei care a fost creată.


Zoya Tuganova, în vârstă de 70 de ani, a dat naștere fiicei sale într-un spital din Chelyabinsk, dintr-o regiune din Rusia, în anul 1987. În momentul în care personalul spitalului i-a adus copilul pentru a-l lua acasă, mama s-a plâns că nu îl recunoaște și presupunea că fetița ei a fost schimbată cu alta.

Medicii i-au respins acuzațiile și s-au oferit să o trimită la teste psihiatrice, în loc să investigheze presupunerile mamei. Zoya a dezvăluit că fiica sa avea pielea albă, ochii mari și părul blond. A doua zi, când i-a fost adus copilul pentru a-l hrăni, s-a uitat la acesta și și-a dat seama că era complet diferit.


Doamna Tuganova, împreună cu soțul ei, au crescut o fată pe care au numit-o Katya și care suferă de o boală de inimă. O altă femeie, identificată ca fiind Elvira Tuligenova, a crescut-o pe fata familiei Tuganova și a denumit-o Lucia. Lucia a fost nevoită să cerșească bani pentru mâncare, deoarece nici unul dintre părinții ei nu lucra.

La vârsta de 13 ani, Lucia a fost dusă la un orfelinat, după moartea mamei sale cauzată de consumul de alcool, precum și din cauza faptului că tatăl său a fost închis pentru crimă.


Doamna Tuganova a susținut că a fost întotdeauna îngrijorată că a crescut copilul altcuiva, însă nu a investigat presupunerea până la moartea soțului său. Aceasta a afirmat că s-a uitat la o emisiune în care doi copii au fost încurcați la naștere și a început să plângă. Cu ajutorul Katyei, a găsit-o pe Lucia și a făcut un test ADN, care a confirmat că fetele au fost încurcate de spital la naștere. Doamna Tuganova a depus o plângere, cerând 41.365 de lire sterline ca și compensație pentru încurcătură.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro