Video incredibil: Câinele care a salvat un pui de căprioară din mijlocul unui lac
Casă şi familie · Animale / 28.07.2017

Animalele nu încetează să ne uimească de fiecare dată când avem senzația că nimic nu ne mai poate impresiona.

Este și cazul unui câine pe nume Storm, care a sărit imediat în apă pentru a salva un animal ce părea să se înece și care s-a dovedit a fi un pui de căprioară rănit. 

Incidentul s-a întâmplat când Mike Freeley, stăpânul lui Storm, își plimba câinii pe marginea unui lac. Dar Storm a sărit în apă atunci când a văzut un animal care era pe punctul de a se îneca. Bărbatul a început imediat să filmeze scena uimitoare.

Câinele său a sărit în apă, a înotat până la puiul de căprioară aflat în pericol, l-a apucat de ceafă și a început să înoate spre mal. Dar chiar și atunci când a ajuns la mal Storm a dat dovadă de un comportament impresionant. Acesta a început să lingă animăluțul rănit și să-l împingă cu botul pentru a-l ajuta să se ridice.

Câinele și stăpânul său au stat lângă puiul de căprioară până când reprezentanții unei asociații pentru protejarea animalelor au sosit pentru a-l prelua.



Angajații de la adăpostul pentru animale Strong Island Animal Rescue au întâmpinat ceva probleme, din cauza faptului că puiul speriat a fugit și a ajuns iar în apă. De această dată voluntarul Frankie Floridia a intrat în apă pentru a-l salva.



Cel mai important este că puiul de căprioară a fost dus într-un centru pentru animale, unde primește tratament, iar atunci când se va reface va fi eliberat. Totul datorită unui câine curajos.


Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro