Tocăniţă de mazăre verde cu pătrunjel şi curry
Profită de mazărea proaspătă pe care o găseşti la piaţă pentru a prepara o mâncare simplă, dar foarte aromată. Eva.ro îţi propune o reţetă rapidă, cu mult curry şi mazăre verde.
Profită de mazărea proaspătă pe care o găseşti la piaţă pentru a prepara o mâncare simplă, dar foarte aromată. Eva.ro îţi propune o reţetă rapidă, cu mult curry şi mazăre verde.
Ingrediente
- 4 căni cu mazăre verde, scoasă din teci
- 1 ceapă mare, tocată mărunt
- 2-3 căţei de usturoi, zdrobiţi
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 1 linguriţă cu pudră de curry
- 1 linguriţă cu boia de ardei
- sare
- piper negru
- pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
- apă.
Se călesc ceapa, usturoiul şi condimentele în ulei.
Se daugă mazărea, apă cât să o acopere până la jumătate şi se lasă sub capac, la foc mic, 20 de minute.
La final se presară pătrunjelul tocat mărunt.