Tartă cu roşii şi brânză de capră
Aperitive delicioase, uşor de preparat, preferate de toţi membrii familiei. Nu este nimic mai plăcut, vara, decât să consumăm produse dietetice, uşor de digerat, cu multe legume, nimic complicat. Tocmai mergând pe această idee, astăzi îşi recomandăm un aperitiv uşor, gustos şi care arată foarte bine.
Aperitive delicioase, uşor de preparat, preferate de toţi membrii familiei. Nu este nimic mai plăcut, vara, decât să consumăm produse dietetice, uşor de digerat, cu multe legume, nimic complicat. Tocmai mergând pe această idee, astăzi îşi recomandăm un aperitiv uşor, gustos şi care arată foarte bine. Nu ai nevoie de multe ingrediente şi nici de foarte mult timp pentru a-l prepara.Ingrediente:
1 pachet de aluat pentru tartă
1 ceapă
3 căţei de usturoi
2 bucăţi brânză de capră
50 g de parmezan
busuioc verde
seminţe de pin
500 roşii mici
ulei
Mod de preparare:
Se întinde aluatul într-o tavă de copt, peste care se aşează apoi ceapa tăiată, jumătăţi de roşii stropite cu ulei, sare, piper, dar şi usturoiul zdrobit. Feliile de brânză de capră se aşează, pe un singur rând, şi se pun pe lungimea tăvii, pentru ca apoi să se lase la cuptor, până începe să se topească brânza şi se coace foaia.
În paralel, se pregăteşte un sos de parmezan, busuioc, seminţe de pin şi ulei, care se toarnă peste brânza coaptă, după ce au fost mixate.
Produsul se serveşte fierbinte.