Supă-cremă de roşii
Bucură-te de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră. obţii o supă perfectă!
Bucură-te de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră. obţii o supă perfectă!Ingrediente:
1 kilogram de roşii bine coapte
1 ceaşcă cu ceapă tocată
2 căţei de usturoi
1/2 ceaşcă cu morcov tocat
1/4 ţelină tocată mărunt
1 linguriţă cu sare
1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit
1/2 linguriţă piper negru
Preparare:
Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul.
Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă.
Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.