Salată de conopidă cu iaurt
Casă şi familie · Acasa / 21.06.2012

Conopida este considerată un bun aliment anticangerigen detoxifiant al organismului. Consumul acestei legume de cel puţin trei ori pe săptămână previne anemia şi reglează tensiunea arterială. Mai mult, conopida este recomandată persoanelor care vor să slăbească.

Ingrediente: 
1 conopidă mare
2-3 iaurturi
3-4 caţei usturoi
2 legături mărar
sare şi piper


Mod de preparare:
Conopida spalată şi curăţată se rupe în bucheţele şi se fierbe 10-15 minute. Se scurge de zeamă şi se lasă să se răcească. Într-un castron se pune iaurtul, usturoiul pisat, sare, piper şi marar tocat marunt. Se amestecă toate, apoi se adaugă conopida. Se serveşte după ce a stat 2-3 ore la frigider. (foto:iStockphoto)
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro